COVID19 MAATREGEL

Wat met uw boeking tijdens Corona 2020

Alle activiteiten tussen 13/03/2020 en 20/04/2020 komen 100% in aanmerking voor annulatie.
Wij volgen alle data op waar er beperkingen voor horeca zijn vastgelegd door de overheid. Klanten die nu annuleren voor buiten deze vooraf bepaalde data komen niet in aanmerking en annuleren zonder reden vanuit hoger hand nl overheidsadvies / overmacht. Als de overheid een nieuwe datum uitroept passen wij deze ook aan in onze planning.

We begrijpen dat feest vieren nu niet aan de orde is maar plan mogelijk een nieuwe datum en verplaats uw activiteit en neem dan contact op met al uw feestleveranciers. We verplaatsen met veel plezier de nieuwe rit in onze agenda onder voorbehoud van reeds bezette data.

Volgende 2 maatregelen kunnen huurders op terugvallen tot de datum van 13/03/2020 tot 20/04/2020:

- 100 % terugbetaling van voorschot of al voldane facturen als u rit valt in deze periode. Uw datum komt opnieuw vrij voor iedereen.


-  we bekijken samen met de klant een nieuwe datum in de agenda en het voorschot of voldane saldo blijft staan.Mail ons op info@limodeluxe.be met uw overeenkomst in bijlage zodat wij samen kunnen kijken voor een oplossing.
Heeft u zelf al de keuze gemaakt uit onze 3 mogelijkheden vernemen wij dit graag.

Gelieve dit enkel op mail te plaatsen om telefonische misverstanden te vermijden.

Wat met mensen die annuleren buiten de opgelegde datum

Klanten die annuleren kort na de opgelegde datum zoals bruiloften, communiefeesten, lentefeesten blijven in aanmerking komen voor terugbetaling of verplaatsing maar wij wachten net zoals jullie op de nieuwe richtlijnen.


Klanten die later dan de opgelegde datum annuleren vallen gewoon onder onze algemene voorwaarden. U kan deze terugvinden in de bevestigingsmail met de contractuele overeenkomst.

Limodeluxe limousineverhuur

Snelle links

Webdesign Jcentertainment.be Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren